V.P.S. staat voor virtual Prive Server. Welnu zijn naam al doet vermoeden, is het een privéserver, wat verwoord dat deze speciaal voor Xitens u bestemd zijn. Deze VPS- diensten biedt u een serie resources die je niet met iemand moet delen. Het lijkt een beetje alsof je je eigen dedicated Server hebt, echter dan virtual. In dit geval zegt virtueel dat u een partitie op een gevirtualiseerde server is die voor jou is bestemd.

De twee services is vergelijkbaar, maar er zijn enkele fundamentele verschillen. Met dezelfde VPS-server kun je meerdere exemplaren maken op één dedicated server. Terwijl een VDS of Virtual Dedicated Server hetzelfde doet, maar de volledige dedicated server inneemt. VPS hosting is de perfecte prijs-energieoptie voor omvangrijke projecten, omdat u grote hoeveelheden toegewijde middelen en de meeste controle biedt, terwijl het vele malen goedkoper zijn dan je eigen fysieke dedicated server.

uw Virtual private server kunt u zien als je fysieke server, die wordt gedeeld in kleinere virtual servers. Dit zegt dat u cpu rekenkracht, geheugen plus hardeschijfruimte nooit hoeft te delen met iemand anders, zoals bij gedeelde hosting. Want deze virtual server biedt u de mogelijkheid om root-toegang te verkrijgen, je gewenste besturingssysteem te inrichten en betreffende u project te werken met een ongekende vrijheid. Voor de back-end business, het beheren van deze fysieke servers, het garanderen van tempo, uptime plus stabiliteit wordt gezorgd, terwijl jij je kompleet op jou werk kunt richten.

Redundantie van gegevens zegt dat er acuut sprake moet zijn van failover in dat geval van een systeemprobleem. Een failover betekent datgene als een set informatie niet meer beschikbaar, is, een andere juiste kopie onmiddellijk in productie worden genomen om deze in de plaats te stellen. Dit resulteert boven zo goed als zonder merkbare uitvaltijd en de toepassing of site kan aanvragen blijven indienen alsof er niets is gebeurd. Gedurende de tussentijd heeft de Administrator (systeembeheerder) de mogelijkheid om dit probleem op te lossen en het systeem volledig operationeel te maken. Alhoewel dit misschien lijkt alsof het voor jou ook zou dienen als een uitstekende back-up oplossing, is dit een gevaarlijke denkfout. Redundantie biedt geen enkele dekking tegen dezelfde storing die de hele server of het hele systeem beïnvloedt. Heb bijvoorbeeld een gespiegelde RAID hebt geconfigureerd (zoals RAID 1), zijn je bestandgevegens onnodig omdat de ene schijf nog steeds beschikbaar zijn als een opslagmedium uitvalt. Als u apparaat zelf echter niet werkt, beheersen al u gegevens verloren.

Er zijn echter verschillende gevallen wanneer het een goed idee kan zijn om vanaf het start met een VPS-plan te beginnen. Zo kunnen eCommerce-websites waar je moet zorgen voor veilige betalingen met een snelle en stabiele omgeving veel baat bezitten bij

een Virtual Private Server. Als je bijvoorbeeld gevoelige gegevens opslaat ofwel online betalingen dienen verwerken, kan VPS je helpen het risico op beveiligingsinbreuken en identiteitsdiefstal te verminderen. Als je op bepaalde momenten op je site verkeersproblemen verwacht, bijvoorbeeld in het geval van een evenementenplanning of kaartverkoopwebsite, karaf een VPS-hostingplan ook een uitkomst is. Spelservers en andere resource-zware sites kunnen ook worden uitgevoerd met veel betere prestaties op dezelfde Virtual Private Server.

VPS-hosting geeft je toegang tot gegarandeerde bronnen en volledige controle zonder je eigen server te hoeven draaien. U is een uitstekende oplossing voor websites met middelmatig zelfs hoog verkeer en eCommerce. Bedrijven die een snelle groei

verwachten, kunnen maar ook profiteren van de stabiliteit betreffende de service. Indien je een betrouwbare, zakelijke hostingomgeving tegen een vriendelijke prijs wilt, is u zeker de inspanning waard om VPS-hosting voor je website te overwegen. VPS-hosting wordt meestal gezien als de aankomende stap nadat je website is gegroeid uit de resourcegrenzen van shared hosting. Als het maximaal geavanceerde gedeelde hostingplan niet genoeg is om jouw site soepel te toestaan verlopen, dan zijn het de inspanning waard om volgens een VPS-plan bij upgraden. In dergelijke gevallen kan VPS-hosting je het betere van twee werelden bieden: shared en dedicated hosting.

Yazar Hakkında

6 Yorumlar

Bir cevap bırakın

Bir cevap yazın